Videolle – Videotuotannon ja videomarkkinoinnin blogi

close

Kategoriat

Asiantuntijakirjoituksia sähköpostiin? Tilaa tästä!

Suositut tekstit

Tarinan peruselementit x 8 – mistä syntyy hyvä tarina?
Miten tehdään hyvä videon käsikirjoitus?
Millaiset videot toimivat Facebookissa vs. Instagramissa?
Videouutiset
Kuusi vinkkiä YouTuben näyttökertamäärien kasvattamiseen
Kirjoittanut Tuomas Vuori
24 maaliskuuta, 2022

Wuhuu me tehtiin se! Videolle:n vuonna 2014 alkanut matka on ottanut historiansa suurimman askeleen, sillä yrityksemme on liittynyt maaliskuussa 2022 osaksi Sanoma Media Finlandia. Jes!

 

Haluamme valjastaa videomarkkinoinnin täyden potentiaalin


Halusimme osaksi Sanomaa, koska uskomme, että uusi kumppanimme antaa meille entistä paremmat resurssit ymmärtää, kehittää ja kasvattaa suomalaista videomarkkinointiosaamista. Kahdeksan vuoden aikana olemme kasvaneet ja kehittyneet täysin omin voimin ja nyt oli mielestämme aika lisätä kierroksia ja etsiä kasvuamme tukeva kumppani. Usean tarjokkaan joukosta päädyimme Sanomaan.

 

Näkemys syvenee, mutta tekeminen säilyy ennallaan  

 

Erityisen iloisia olemme siitä, että oma Videolle:n brändimme, toimintatapamme, palvelutarjoamamme, henkilöstömme ja toimistomme säilyvät ennallaan – jatkamme työtämme kuten ennenkin – ainoastaan hieman leveämmin henkselein.

Asiakkaitamme palvelee myös jatkossa heidän oma Videolle-tiiminsä.

 

Liikkuvan kuvan tulevaisuus näyttää kirkkaalta

 

Sanoman kannalta kauppa vahvistaa heidän kykyään palvella Sanoman asiakkaita entistä vaikuttavammalla videomarkkinoinnilla. Laadukkaan liikkuvan kuvan kysynnän kasvuun uskotaan.

”Videolle yhdistää digikanava-, strategia- ja markkinointiosaamisensa laadukkaaseen videotuotantoon. Laajenevat videotuotannon palvelut tarjoavat asiakkaillemme ja toimistokumppaneillemme uusia kasvun mahdollisuuksia ja yhä vaikuttavampia markkinointiviestinnän keinoja. Myös helppous lisääntyy, kun asiakkaat saavat sisällöt ja mediajakelun halutessaan samalla kerralla. Haluamme palvella asiakkaitamme juuri niillä alueilla, joilla kysyntä on kova”, sanoo markkinointipalveluiden johtaja Aksel Hallama.  

 

Lue koko Sanoman tiedote tästä.

 

 

Saatat pitää myös näistä:

YouTube Videomainonta Videomarkkinointi Opas

Pikaopas: Videomainonta YouTubessa

Internetin jokainen kolkka sisältää nykyään videoita ja videomainontaa. Yksikään näistä kanavista ei kuitenkaa tarjoa ni...

Asiantuntijavideo Sisällöntuotanto Aitousviestintä Videomarkkinointi Ohjaaja

Miten ohjataan rankkoja tarinoita – sensitiivinen ohjaaminen vaatii myötäelämistä

Muutama vuosi sitten eräs avustaja kertoi minulle olevansa ensimmäistä kertaa kuvauksissa ja yllättyneensä siitä, että o...

Mainonta Mittaaminen Videomainonta Videomarkkinointi Tuloksellinen

Näin mittaat videoidesi onnistumista

Digitaalisten alustojen kehittyminen on tehnyt videoiden mittaamisesta tarkempaa kuin minkään muun sisältömuodon. Silti ...