Videolle – Videotuotannon ja videomarkkinoinnin blogi

close

Asiantuntijakirjoituksia sähköpostiin? Tilaa tästä!

Suositut tekstit

Videolle ja Hopkins - Suomen tuloksellisinta YouTube-mainontaa
Tarinan peruselementit x 8 – mistä syntyy hyvä tarina?
Millaiset videot toimivat Facebookissa vs. Instagramissa?
Live stream - miksi ja miten?
Tissit - markkinoinnin ehtymätön Graalin malja
Kirjoittanut Henri Johansson
21 joulukuuta, 2017

Videolle-tiimin vuosi on ollut vauhdikas ja kovan kasvun siivittämä. Asiakastyön ja tuotannon koordinointia tehostamaan on palkattu tuottaja Ilmari Lehtonen, joka aloitti talossa joulukuun puolenvälin tienoilla. Hän tulee työskentelemään myynnin ja asiakaskokemuksen parissa ja avustamaan tuotantojen läpiviennissä. Ensimmäiset viikot ovat taittuneet asiakaspalavereissa, tarjousten teossa ja sisällöntuotannossa sekä sparraillessa ideoita muun porukan kanssa.

”Täällä erityisesti kiehtoo kasvuyrityskulttuuri ja hyvä tekemisen meininki, joka poikkeaa perinteisestä tuotantoyhtiö- ja mainostoimistomaailmasta. Toimistolla on kaverillinen yhteishenki. Pieni jännitys uudessa työpaikassa kuuluu aina asiaan, mutta se lieveni pian kun kollegat ottivat hyvin vastaan. Loppuvuosi on myös hyvä ajankohta aloittaa työt, sillä niitä oikeasti riittää - sopivasta kiireestä huolimatta tai ehkä juuri sen vuoksi orientoituminen on sujunut hyvin.”

Immpu_blogikuva.jpgIlmarin tavoitat mailitse ilmari@videolle.fi. 

 

Viimeiset kaksi ja puoli vuotta Ilmarilla on vierähtänyt Red Bullin remmissä Student Brand Manager -tittelillä. Työnkuvaan sisältyi kohdennettua markkinointia, brändilähettiläänä toimimista sekä kulttuuritapahtumissa tuotannollisissa tehtävissä operointia.

Ympäristötaloustieteiden kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen tuotantoala alkoi kiehtoa miestä tosissaan ja nyt taskussa on viittä vaille valmis audiovisuaalisen tuotannon perustutkinto. Vapaa-ajallaan Ilmari soittaa banjoa Los Multres -yhtyeessään ja pyörittää kesäisin omaa majatalobisnestä sup-lautavuokraamoineen Naantalissa.

”Tuotantohommissa sekä käsikirjoittamisen parissa on kova into päästä harjaantumaan vielä lisää ja toimiala kiehtoo itsessään, mutta myös myynnillinen osaaminen ja customer success -taidot ovat sellaisia, joita tulen tässä roolissa hiomaan paljon. Videolle tarjoaa siihen hyvät lähtökohdat, sillä yritys näkyy, kuuluu ja tekee aktiivista asiakashankintaa.”

P.S. Jos et vielä ole uutiskirjelistallamme, liity mukaan allaolevasta linkistä! Lähetämme sinulle viikottain videomarkkinointiaiheista sisältöä, mutta emme spämmiä.

Liity uutiskirjelistalle

Saatat pitää myös näistä:

Rekry

Tapio Haaja siirtyy MTV:ltä Videolle päävideostrategin ja kehitysjohtajan tehtävään

Hyvin menee mutta menkööt. Videolle harppoo eteenpäin isoin askelin, kun tiimin tuorein vahvistus Tapio Haaja nostaa dat...

Rekry

Teimme rekryvideon. Miten kävi?

Videosisältö rekrytointimarkkinoinnissa on Suomessa merkittävästi alihyödynnetty mahdollisuus. Miksi videosisältöjä kann...

Rekry

Rekry: Etsimme modernin markkinoinnin ammattilaista!

Videolle-tiimissä puhaltavat taas uudet tuulet, kun yrityksen markkinointia ja brändiä rakentamassa ollut Videonero Jenn...