Videolle – Videotuotannon ja videomarkkinoinnin blogi

close

Kategoriat

Asiantuntijakirjoituksia sähköpostiin? Tilaa tästä!

Suositut tekstit

Tarinan peruselementit x 8 – mistä syntyy hyvä tarina?
Miten tehdään hyvä videon käsikirjoitus?
Millaiset videot toimivat Facebookissa vs. Instagramissa?
Videouutiset
Kuusi vinkkiä YouTuben näyttökertamäärien kasvattamiseen
Kirjoittanut Jenna Perus
18 tammikuuta, 2017

Sisältöä sosiaalisen median kanavissa on tarjolla niin paljon, että sisällön tulee olla potentiaalisen asiakkaan näkökulmasta koko ajan kiinnostavampaa, hyödyllisempää tai mukaansatempaavampaa, jotta se saa kohdeyleisön huomion. 360-videot tarjoavat mahdollisuuden uudenlaisiin elämyksiin ja siten luovat markkinoijalle uusia mahdollisuuksia. 

 

360-asteen videot tunnetaan myös nimellä virtuaalitodellisuus tai VR. 360-videoissa kamerat kuvaavat jatkuvasti joka suuntaan, joka mahdollistaa sen, että videota voi tarkastella mihin suuntaan tahansa. Esimerkiksi Facebook- ja YouTube-videoissa tämä tarkoittaa sitä, että videota voi käännellä eri suuntiin kursorin tai sormen avulla sekä kääntämällä mobiililaitetta kädessä. Videoita voi katsoa myös siihen tarkoitukseen kehitetyillä laseilla.

 

virtual reality video

 

Markkinoijalle 360-videot tarjoavat huikeita mahdollisuuksia. Esimerkiksi lomakohteiden, tapahtumien tai paikkojen esittely saa aivan uuden ulottuvuuden kun potentiaalinen asiakas pääsee “paikan päälle”. Virtuaalisen todellisuuden videot saavat helposti osakseen paljon huomiota ja ovat sisältöä, joka aktivoi kohdeyleisöä. Samalla sidotaan yleisö pidemmäksi ajaksi brändin pariin. Katso täältä muutamia esimerkkejä erilaisista 360-asteen videoista:

 

Tapahtumavideot

 

Paikat

 

Tuotevideot

 

Elämykset


 

Liity uutiskirjelistalle

Saatat pitää myös näistä:

360-asteen video

Neljä suurinta videotrendiä

Trendit tulevat, menevät ja sitten taas tulevat. Jotkut teemat saavat toisinaan äkillistä hypeä aikaan enemmän kuin ehkä...