Videolle – Videotuotannon ja videomarkkinoinnin blogi

close

Kategoriat

Asiantuntijakirjoituksia sähköpostiin? Tilaa tästä!

Suositut tekstit

Tarinan peruselementit x 8 – mistä syntyy hyvä tarina?
Miten tehdään hyvä videon käsikirjoitus?
Millaiset videot toimivat Facebookissa vs. Instagramissa?
Videouutiset
Kuusi vinkkiä YouTuben näyttökertamäärien kasvattamiseen
Kirjoittanut Tuomas Vuori
01 joulukuuta, 2020

Koronaviruspandemian aikana järjestämme kuvaukset erityistä huolellisuutta ja ajantasaisia viranomaissuosituksia noudattaen. Asiakkaidemme ja henkilöstömme turvallisuus on meille etusijalla ja olemme ottaneet videotuotantoprosessin jokaisessa vaiheessa poikkeusolosuhteiden vaikutukset huomioon.

 

 

Videotuotannon suunnittelu etäyhteyksien kautta

 

Videotuotannon suunnittelu on mahdollista toteuttaa etäyhteyksien (Zoom, Google Meet tms) avulla. Etätapaamisiin osallistuvat tarpeen mukaan asiakkuusvastaavan lisäksi tuotannon suunnitteluun tarvittavat henkilöt.

 

Turvalliset kuvaukset

 

Poikkeuksellisissa olosuhteissa kuvaukset järjestetään siten, että kuvauksiin osallistuvien henkilöiden määrä minimoidaan ja viranomaisten ajantasaisia ohjeita noudatetaan tarkasti. Kuvauksiin osallistuvat ainoastaan oireettomat henkilöt ja kuvausryhmä käyttää maskeja. Kuvauksiin matkustetaan aina henkilöautolla.

Kuvauspaikalla on aina vaihtomaskeja ja käsidesiä. Jokainen kuvauksiin osallistuva henkilö huolehtii riittävästä käsihygieniasta sekä muista tarvittavista varotoimenpiteistä.

Kuvauspäivän aikana tarjoiltava ruoka ja välipalat ovat yksittäispakattuja ja tarjoillaan suljetuissa pakkauksissa.Kuvauksiin osallistuminen etänä mahdollista

 

Isompiin kuvauksiin on mahdollista järjestää etäosallistuminen Zoomin välityksellä. Tämä mahdollistaa sen, että etäyhteyksien kautta pystyy keskustelemaan ohjaajan kanssa sekä seuraamaan pääkameran kuvaa omalta kotikoneelta.

“We got a very structured debrief and schedule for the day and could follow the entire session via a video link - everything was right on time and the recording was super smooth and efficient. I felt involved and had a very good overview of the final result and deliverables.”

Frida Larsson, Content Marketing Manager
Philips Personal Health

 

Kommenttikierrokset kätevästi etänä

 

Käytössämme oleva etäkommentointiohjelmisto Frame.io mahdollistaa videoiden kommentoinnin etänä, silloin kuin tiimillenne parhaiten sopii. Kommentit on helppo lisätä tarkasti juuri niihin kohtiin, joihin muutoksia toivotaan. Näin säästyy myös tiimisi aikaa, kun kommentit saadaan helposti koottua yhteen paikkaan.

 

 

Tarvitsetko apua videotuotannon suunnitteluun? Me autamme mielellämme!

Ota yhteyttä

Saatat pitää myös näistä:

Videostrategia Videosuunnittelu Videotuotantoprosessi

Lataa video brief -muistilista tavoitteellisen videosuunnittelun tueksi

Maailma muuttuu, ja niin muuttuvat mediakulutus, videosisällöt ja videoiden jakelukanavatkin. Siksi videoita pitää suunn...

FAQ Videotuotantoprosessi

Usein kysyttyjä kysymyksiä videotuotannoista - osa 2

Millainen on videoiden tuotantoprosessi? Mikä on asiakkaan rooli videotuotannoissa? Mistä videotuotannon hinta koostuu? ...

Videotuotanto Videotuotantoprosessi

In-house-videotuotanto – uhka vai mahdollisuus?

Alussa oli suo, kuokka ja Jussi. Tai tässä tapauksessa brändi, kamera ja Jussi, front end developer. Jussi sai kulmahuon...