Videolle – Videotuotannon ja videomarkkinoinnin blogi

close

Kategoriat

Asiantuntijakirjoituksia sähköpostiin? Tilaa tästä!

Suositut tekstit

Tarinan peruselementit x 8 – mistä syntyy hyvä tarina?
Miten tehdään hyvä videon käsikirjoitus?
Millaiset videot toimivat Facebookissa vs. Instagramissa?
Videouutiset
Kuusi vinkkiä YouTuben näyttökertamäärien kasvattamiseen
Kirjoittanut Tapio Haaja
23 maaliskuuta, 2021

Videolle on jo pitkään erottautunut menestyksekkäästi videotoimijoiden keskuudessa markkinointi- ja mediaosaamisellaan. Nyt on tullut aika paikata viimeinen heikko kohtamme ja ottaa data isosti haltuun. Tuomo Sinkkonen tuo Videolle osaamista, jonka avulla sinetöidään datan ja luovuuden pyhä liitto.

 

Tuomolla on takana 10 vuotta media-alan pyörteitä kokonaisvaltaisesta videomarkkinoinnin suunnittelusta brändin rakennukseen ja myynnin kasvattamisesta kampanjatulosten mittaamiseen sekä datasta jalostettuihin oppeihin. Tuomo siirtyy Videolle videotoimistoon media- ja datajohtajan tehtävään Suomen suurimmasta mediatoimistokonsernista Dentsusta. Dentsulla Tuomo on viimeiset vuodet toiminut videomarkkinoinnin kehityspäällikkönä ja samalla liikkuvan kuvan väsymättömänä sanansaattajana mm. IAB:n videotyörymän aktiivisena jäsenenä.

 

Tuomo Sinkkonen Videolle

 

Voittavassa videomainonnassa yhdistyy data ja luovuus

 

Videomainontaa on kaikkialla; suosikkiohjelmat ja -elokuvat pursuavat videomainontaa, eikä siltä voi välttyä edes bussipysäkillä seistessä. Digitaaliset jakelukanavat lisääntyvät ja kehittyvät jatkuvasti – kun juuri olemme alkaneet ymmärtää Tiktokin mahdollisuuksia mainostajille, odottaa seuraavan kulman takana jo uusi tiktok

 

Tässä ylitsevuotavassa mahdollisuuksien kentässä piilee myös koko homman suurin haaste; miten herättää huomio liikkuvan kuvan keinoin, kun siihen törmääminen on nykyisin enemmän sääntö kuin poikkeus? 

 

Tuomo tietää, että kaiken keskiössä on kahden muuttujan, datan ja luovuuden muodostama saumaton yhtälö.

“Siinä missä data rakentaa mainostajalle väylän oikean kohdeyleisön ulottuville ja kertoo lopulta miten mainos katsojassaan resonoi, on luovuudella elintärkeä rooli huomion herättämisessä: katseen naulitsemisessa tai peukalon pysäyttämises

“Videomainonnan voittajia ovat ne, jotka kykenevät ymmärtämään yhtälön molempia muuttujia ja pystyvät valjastamaan näiden vahvuudet käyttöönsä."

 

Datajohdettua videomarkkinointia

 

Videolle media- ja datajohtajan roolissa Tuomo keskittyy asiakkaillemme tuotettavien kampanjoiden datan analysointiin ja siitä oppien jalostamiseen luovan työn tueksi. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa sitä, että kykenemme entistä paremmin seuraamaan videomarkkinoinnin onnistumista ja kehittämään sitä datajohdetusti. 

“Konkreettisella tasolla vastuualueeni tulee tähtäämään ennen kaikkea siihen, että asiakkaat näkevät Videolle pidempiaikaisena kumppanina yksittäisten projektien sijaan. Uskon että osaamiseni ja kokemukseni kautta pystymme tarjoamaan entistä monipuolisempia ratkaisuja sekä nykyisille että uusille asiakkaille.”

 

Miksi Videolle?


Kaikki tarvitsevat videoita ja sen vuoksi alalla on paljon kilpailua. Yksikään toimija ei kuitenkaan vielä ole kyennyt yhdistämään dataa omaan tekemiseensä, vaikka tälle olisi selkeästi kysyntää. 

"Dataymmärryksen tuominen osaksi kokonaispalettia osoitti minulle, että Videolle pyrkii aidosti muuttamaan olemassa olevia toimistorakenteita ja sitä kautta myös koko videomarkkinoinnin kenttää. Kukapa ei haluaisi hypätä osaksi tällaista kehitys- ja kasvutarinaa! Jengistä huokuu rento ja osaava tekemisen meininki, jossa haluan itsekin olla täydellä sydämellä mukana

FUN FACT: Vaikka Tuomon työpäivät kuluvat pääosin datan parissa, asuu hänessäkin luova peto, joka nauttii huomion valokeilasta. Vuoden 2020 loppupuolella Tuomo perusti frendeinensä hevibändin, jonka esikoisalbumia työstetään parhaillaan. Älkää siis yllättykö jos kuulette Tuomon lauluääntä tulevaisuudessa Spotifyn tai radion soittolistoilla!

 

Voittavassa videomainonnassa yhdistyy data ja luovuus.  voittajia ovat ne, jotka kykenevät ymmärtämään yhtälön molempia muuttujia ja valjastamaan näiden vahvuudet käyttöönsä. Tässä webinaarissa opit miten modernin markkinoijan tulee lähestyä videomainontaa voittaakseen äärimmäisen kilpailulla kentällä.

voittava videomainonta

Saatat pitää myös näistä:

Rekry

Videolle kasvattaa animaatio-osaamistaan – Pauli Setälä mukaan animaatiotiimiin

Videolle-tiimi vahvistui yhden Motion Graphic Designerin verran elokuussa, kun Pauli Setälä loikkasi remmiin. Visuaaline...

Rekry

Visual Worksin perustaja Markus Malvisalo Videolle vastaavan tuottajan rooliin

Nyt on iso kala haavissa! Tuotantoyhtiö Visual Worksin perustaja ja online-videomarkkinoinnin uranuurtaja Markus Malvisa...

Rekry

Tapio Haaja siirtyy MTV:ltä Videolle päävideostrategin ja kehitysjohtajan tehtävään

Hyvin menee mutta menkööt. Videolle harppoo eteenpäin isoin askelin, kun tiimin tuorein vahvistus Tapio Haaja nostaa dat...