Videolle – Videotuotannon ja videomarkkinoinnin blogi

close

Asiantuntijakirjoituksia sähköpostiin? Tilaa tästä!

Suositut tekstit

Tarinan peruselementit x 8 – mistä syntyy hyvä tarina?
Millaiset videot toimivat Facebookissa vs. Instagramissa?
Miten tehdään hyvä videon käsikirjoitus?
Kuusi vinkkiä YouTuben näyttökertamäärien kasvattamiseen
Menestyvän YouTube-kanavan perusteet
Kirjoittanut Jenny Hotti
21 elokuuta, 2019

Hyvin menee mutta menkööt. Videolle harppoo eteenpäin isoin askelin, kun tiimin tuorein vahvistus Tapio Haaja nostaa datajohdetun videostrategiaosaamisen uusiin sfääreihin. Asiakkaillemme se tarkoittaa yhä kokonaisvaltaisempaa videopalvelua aina strategiasta mitattaviin tuloksiin.

 

Tapio on videoalan syvissä vesissä uitettu taiteen maisteri. Hän on työskennellyt TV-alalla sekä videoiden parissa yli 15 vuotta ja siirtyy Videolle Chief Video Strategist & Development Directorin (lue: päävideostrategin ja kehitysjohtajan) tehtävään MTV:ltä mtv-videopalvelun vetäjän paikalta. Aiemmin Tapio on toiminut MTV:llä muun muassa luovan tiimin vetäjänä ja videokehityspäällikkönä sekä edistänyt koko suomalaista videomarkkinointia IAB:n videotyöryhmän puheenjohtajan roolissa.

 

Tapiolle tärkein syy siirtyä Videolle on yrityksen kokonaisvaltainen osaaminen, joka hänen näkemyksensä mukaan vastaa markkinan tarpeeseen.

“Modernin videomarkkinoinnin tekeminen perinteisellä mainostoimisto-mediatoimisto-tuotantoyhtiö -menetelmällä on liian kankeaa. Kokonaisvaltaista osaamista pitää löytyä yhdestä paikasta ja mielellään vielä niin, että tekijöillä on yksilötasolla monipuolista kokemusta ja näkemystä.”

 

Onnistunut videomainonta vaatii luovuutta sekä datan ja teknologian ymmärrystä 


Kokemuksen myötä Tapiolle on muotoutunut vahva visio videomainonnasta ja videotuotannosta.

“Mediat ja kanavat muuttuvat jatkuvasti ja kovaa vauhtia, mutta usein tuotantotavat laahaavat perässä. Videosisältöä ja jakelukanavaa ei voi enää erottaa toisistaan. Siksi modernissa videotuotannossa vaaditaan ymmärrystä eri jakelukanavien ominaisuuksista, käyttötilanteista ja käyttäjistä."

Tapio uskoo tuloksellisen videomainonnan syntyvän luovuuden, datan ja teknologian risteyskohdassa. Luovuutta ja rohkeita ideoita tarvitaan, jotta voidaan toteuttaa parasta mahdollista, asiakkaan tavoitteita palvelevaa tarinankerrontaa kanavasta riippumatta. 

“Dataohjautuvuus on koko ajan tärkeämpää, koska on yhä vaikeampaa tietää, mikä videomarkkinoinnissa toimii ja mikä ei. Ainoastaan kokeilemalla, testaamalla ja mittaamalla voidaan oppia, mikä tuottaa asiakkaille aitoa arvoa.”  

Myös teknologiat videon ympärillä kehittyvät Tapion mukaan kovaa vauhtia:

“Vielä hetki sitten käytännössä kaikille parhaat jakelukanavat videolle olivat somekanavat ja YouTube, mutta nyt uudet videomarkkinointialustat tarjoavavat useille asiakkaille huomattavasti parempia keinoja esim. liidien keräämiseen.”

Tapio Haaja Videolle

 

Visiosta videostrategiaan ja tuotantoon - täyden palvelun videotoimisto

 

Tapio aloittaa uudet työt inspiroituneena ja henkinen salkku täynnä ideoita. Visiot Videolle-tiimin kanssa kantavat kauas.

“Haluan tehdä töitä yrityksessä, jossa näen kasvupotentiaalia ja sellaista asennetta, jolla mennään pitkälle. Videolle-tiimissä on monipuolista osaamista ja mahtava porukka sekä erinomaiset edellytykset ottaa johtava asema täyden palvelun videotoimistona."

Tapio näkee modernin videotoimiston arvon selkeänä. Videojakelukanavat ja digimarkkinointi kehittyvät niin nopeasti, että harvalla yrityksellä on resursseja ylläpitää ajankohtaista, syvällistä ymmärrystä alan muutoksista in-house. Siksi modernin videotoimiston tehtävä on pitää asiakas ajan tasalla mediakulutuksen ja jakelukanavien muutosten tuomista mahdollisuuksista ja tarjota luovia ideoita videon strategialähtöiseen hyödyntämiseen. 

Tapion johdolla Videolle panostaa konseptoinnin, luovan suunnittelun ja videotuotannon lisäksi yhä enemmän videostrategiapalveluihin ja datajohdettuun videon hyödyntämiseen. 

 

Fun fact: Tapio on myös intohimoinen valokuvaaja - hänen kuviaan on ladattu Unsplash-palvelussa jo 37K kertaa. Katso Tapsan kuvia täältä

 

Tapion kalenterissa on vielä hetken väljää - laitetaan Tapsa hommiin! Viidelle ensimmäiselle ilmainen tapaaminen: bookkaa Tapsa keskustelemaan yrityksesi videostrategiasta. Lähetä postia: tapio@videolle.fi tai soita: 0505458996.

Ota yhteyttä LinkedInissä

 

 

 

 

 

 

 

Saatat pitää myös näistä:

Rekry Tekijät

Tuomo Sinkkonen siirtyy Dentsulta Videolle media- ja datajohtajaksi

Videolle on jo pitkään erottautunut menestyksekkäästi videotoimijoiden keskuudessa markkinointi- ja mediaosaamisellaan. ...

Rekry

Videolle kasvattaa animaatio-osaamistaan – Pauli Setälä mukaan animaatiotiimiin

Videolle-tiimi vahvistui yhden Motion Graphic Designerin verran elokuussa, kun Pauli Setälä loikkasi remmiin. Visuaaline...

Rekry

Visual Worksin perustaja Markus Malvisalo Videolle vastaavan tuottajan rooliin

Nyt on iso kala haavissa! Tuotantoyhtiö Visual Worksin perustaja ja online-videomarkkinoinnin uranuurtaja Markus Malvisa...