Videolle – Videotuotannon ja videomarkkinoinnin blogi

close

Asiantuntijakirjoituksia sähköpostiin? Tilaa tästä!

Suositut tekstit

Tarinan peruselementit x 8 – mistä syntyy hyvä tarina?
Millaiset videot toimivat Facebookissa vs. Instagramissa?
Kuusi vinkkiä YouTuben näyttökertamäärien kasvattamiseen
Miten tehdään hyvä videon käsikirjoitus?
Menestyvän YouTube-kanavan perusteet
Kirjoittanut Tapio Haaja
16 maaliskuuta, 2021

Kuukauden vähiten skipatut sekunnit -videosarjassa etsitään toimivan digivideomainonnan yhtälöä. Kuukauden vähiten skipatut sekunnit on Videolle videotoimiston konsepti, jossa markkinointialan ammattilaiset arvioivat Suomen katsotuimpia YouTube-mainoksia. Uusi jakso julkaistaan kuukausittain MarkkinointiUutisissa – tule mukaan videomainonnan viimeisimpien kuulumisten pariin kerran kuussa ja hae mukaan ammattilaisraatiin!

Uudella Kuukauden vähiten skipatut sekunnit -videosarjalla halutaan rakentaa keskustelua alalla ja kehittää Suomen videomarkkinoinnin kenttää jakamalla tietoa ja kehittämällä ymmärrystä yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Kuukauden vähiten skipatut sekunnit läväyttää videomainonnan onnistujat ammattilaisten ruuduille kerran kuussa ja tarjoaa mahdollisuuden oppia muilta mainostajilta.  

 

Kuukauden vähiten skipatut sekunnit 1. jakso


Jokaisessa jaksossa kolme markkinointialan ammattilaista istuu alas ja katsoo kuukauden vähiten skipatut sekunnit. Ensimmäisessä jaksossa asiantuntijaraadissa ovat luovat johtajat Sampo Karpo (Tulos), Katariina Harteela (Reaktor Creative) ja Tuomas Kotialho (Miller & Lean), jotka ottavat arvioitavaksi K-ruoan, Beanitin, Verkkokauppa.comin, Cutrinin ja Bilteman YouTube-mainokset.

 

Katso Kuukauden vähiten skipatut sekunnit ensimmäinen jakso Markkinointiuutisista:

kuukauden vähiten skipatut sekunnit

 

Mihin kuukausittaisten videomainosten valinta perustuu?


Videolle saa YouTubelta kuukausittain 40-50 videomainoksen listan kuukauden katsotuimmista YouTube-mainoksista. Näistä Videolle valitsee viisi mielenkiintoista asiantuntijaraadin arvioitavaksi. Mainoksia arvioitavaksi valittaessa otetaan huomioon mainosten erottuvuus, laatu ja luova idea.

 

Haluatko mukaan asiantuntijaraatiin? 

 

Asiantuntijaraatiin ovat tervetulleita kaikki markkinointialan ammattilaiset, joilla on sanottavaa videomainonnasta. Kuukauden vähiten skipatut sekunnit tehdään pilke silmäkulmassa ja mukaan voi lähteä matalalla kynnyksellä – tavoitteena on keskustelun herättäminen ja yhdessä oppiminen. Jos haluat mukaan, ota yhteyttä Tapsaan.

Saatat pitää myös näistä:

Mainonta Videomainonta Sponsorointi

Videomarkkinointi jalkapallon MM-kisoissa - kenen sisällöt nostavat kannua?

Näin MM-kisojen alla puhutaan usein kuningas jalkapallosta, mutta markkinoinnin parissa sisältö on kuningas. Kun kaksi h...

Mainonta Sisältömarkkinointi Videotuotanto

Pitkä on uusi lyhyt

Viimeisen parin-kolmen vuoden ajan myös Videolle-blogissa on toitotettu lyhyiden videoiden olevan ylivoimainen formaatti...

Mainonta Videomainonta

Kauneus on katsojan silmässä - vai onko sittenkään?

Oletko joskus kirjoittanut Googlen kuvahakuun ”Women Body Advertising”? Minä olen, ja se tuntuu samalta kuin yrittäisi e...