Videolle – Videotuotannon ja videomarkkinoinnin blogi

close

Kategoriat

Asiantuntijakirjoituksia sähköpostiin? Tilaa tästä!

Suositut tekstit

Tarinan peruselementit x 8 – mistä syntyy hyvä tarina?
Miten tehdään hyvä videon käsikirjoitus?
Videouutiset
Millaiset videot toimivat Facebookissa vs. Instagramissa?
Kuusi vinkkiä YouTuben näyttökertamäärien kasvattamiseen
Kirjoittanut Jenna Perus
13 helmikuuta, 2019

Suomalainen Huhtamäki tuo markkinoille paperipillit ja aloittaa toimituksen McDonald’sin ravintoloihin Isossa-Britanniassa ja Euroopassa yhtenä heidän päätoimittajanaan. Pääsimme mukaan tekemään muovittomampaa maailmaa tuottamalla paperipilleistä esittelyvideon. Tapaus on jälleen hyvä esimerkki siitä, miten strateginen yhteiskuntavastuu voi vaikuttaa yrityksen maineeseen ja liiketoimintaan positiivisesti.

Yrityksiin kohdistuu yhä enemmän odotuksia toimia kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja yhteiskunnallista lisäarvoa tuottaen. Yhteiskuntavastuun noudattaminen vaikuttaa merkittävästi yrityksen maineeseen ja kilpailukykyyn, ja on parhaimmillaan arvopohjaista ja strategialähtöistä. Yritysvastuu on kokonaisvaltainen ja yrityksen läpileikkaava teema, johon sisältyy ympäristövastuun lisäksi vastuu ihmisistä, joita yrityksen toiminta koskettaa ja yrityksen toiminnan laajemmista yhteiskunnallisista vaikutuksista. Yhteiskunnallisen muutoksen edistämistä pidetään yhä useammin yritysten vastuualueena. Pelkkä oman tontin puhtaana pitäminen ja siitä raportointi ei siis riitä - tarvitaan myös konkreettisia tekoja ja osallistumista yhteiskunnalliseen keskusteluun. Vastuullisuus alkaa olla myös edellytys menestykselle ja kilpailukyvylle. Nyt on kestävää kehitystä tukevien innovaatioiden ja pysyvän muutoksen ajamisen aika.


McDonald’sinkin päätöksen takana oli Isossa-Britanniassa alkanut liike, jossa asiakkaat vaativat pikaruokaketjua luopumaan muovipilleistä kertakäyttömuovin ympäristökuormituksen vuoksi. Alueellinen liike ajoi McDonald’sin etsimään vastuullisemman pillitoimittajan ja suomalainen Huhtamäki oli valmiina haasteeseen. Seuraavaksi Huhtamäen paperipillit tullaan näkemään Ison-Britannian lisäksi McDonald’s -ravintoloissa myös muualla Euroopassa ja maailmalla.

 

HubSpot Video

 

Kiinnostaako yritysvastuu ja arvoihin perustuva yhteiskunnallinen vaikuttaminen? Lisää aiheesta seuraavassa videomarkkinoinnin tapahtumassamme 21.3.2019 - merkitse päivä kalenteriisi ja seuraa tilannetta. Tapahtumaan ilmoittautuminen alkaa pian!


Lue oppaastamme lisää videoiden hyödyntämisestä, videomarkkinoinnin suunnittelusta ja tuloksellisesta videosisällöstä B2B-liiketoiminnassa:

B2B_opas

 

Saatat pitää myös näistä:

B2B

5 vinkkiä tulokselliseen B2B-videotuotantoon

B2B-videomarkkinointi on tehokas ja ketterä tapa tavoittaa kohderyhmiä ja ratkaista asiakkaiden ongelmia, sekä kasvattaa...

B2B Inbound

Inbound-markkinoinnilla tuloksia: B2B-ostoprosessissa valta on siirtynyt ostajalle

B2B-markkinointi on muuttunut radikaalisti. Kilpailu on globalisoitunut ja ostaminen kuluttajistunut, eikä pelkällä tuot...

B2B Sosiaalinen myynti Inbound

Asiantuntijavideoilla potkua sosiaaliseen myyntiin

Yksinkertaisimmillaan sosiaalinen myynti, eli social selling, on tuotteiden tai palveluiden myyntiä sosiaalisten kanavie...