Videolle – Videotuotannon ja videomarkkinoinnin blogi

close

Asiantuntijakirjoituksia sähköpostiin? Tilaa tästä!

Suositut tekstit

Videolle ja Hopkins - Suomen tuloksellisinta YouTube-mainontaa
Tarinan peruselementit x 8 – mistä syntyy hyvä tarina?
Millaiset videot toimivat Facebookissa vs. Instagramissa?
Live stream - miksi ja miten?
Tissit - markkinoinnin ehtymätön Graalin malja
Kirjoittanut Laura Hakulinen
07 maaliskuuta, 2017

Jos meidät Videonerot laittaisi bokseihin All That We Share -mainoksen tavalla (katso video alta), me olisimme jokainen eri laatikossa: humanisti, kauppislainen, opiskelija, yliopiston dropout, isä, sinkku, turkulainen, tanssija, kuorolainen jne. Merkityksellisintä ja mielenkiintoisinta on kuitenkin se, mikä meitä yhdistää eli inspiroiva tiiminä toimimisen kulttuuri. Meidän kulttuurissamme olennaisinta on yllättäen asia, joka meiltä puuttuu –  boksittaminen. Meillä työntekijöitä ei jaotella ryhmiin tittelien perusteella. Päinvastoin oman työnkuvaboksinsa rajat saa ja pitää ylittää jatkuvasti.

 

Toinen ominaispiirre meidän työyhteisöllämme on jälleen asia, joka meiltä puuttuu: yksilöiden nostaminen jalustalle. Tämä piirre on alalla jopa hieman vieras, sillä monesti ohjaajia ja tuottajia tuodaan esille nimenomaan yksilöinä. Näistä alan käytännöistä huolimatta kukaan meistä ei ratsasta meriiteillä tai pönkitä omia loistotuotoksiaan. Silloin kun joku meistä onnistuu, koko tiimi onnistuu ja vastaavasti myös epäonnistumiset koetaan yhdessä.

Jokainen luova yhteisö on erilainen ja kulttuuri muovautuu sen jäsenten kaltaiseksi. Meidän luovassa yhteisössämme työskentely vaihtelee tunneskaalaltaan äärilaidasta toiseen. Rankimmillaan se sisältää totuudenperäistä kritiikkiä ja häikäilemätöntä kuittailua. Antoisimmillaan yltäkylläisiä tunteenpurkauksia ja rakkaudentäyteisiä Telegram-avautumisia. Parhaat hetket yhdessä kulminoituvat kvartaalibileisiin, intensiivisiin väittelyihin kulmabaarissa ja pitkiin kuvauspäiviin, joiden jälkeen on kaikkensa antanut, mutta onnellinen olo.

Ainutlaatuisen työyhteisön merkitys on kokenut tylyn inflaation yritysten tyhjien ”huipputiimi” -lausahdusten vallattua rekrytointimarkkinat. Uskallan silti väittää, että kovin monesta työpaikasta ei löydy vastaavaa tiimiä kuin meillä; sellaista porukkaa ja yhteisöä, jonka kanssa jaetaan ilot ja surut, kimppakämpät ja tindertreffit. Tässä tiimissä ollaan mukana täysillä tai vaihtoehtoisesti ei ollenkaan. Meistä jokainen voi pönkittää yhtä meriittiä: ei olisi tätä tiimiä – ”meitä” – ­ilman meitä.

Etsimme parhaillamme uutta Videoneroa työtehtävään Key Account Manager / Sales Director. Lue lisää avoimesta paikasta ja hae mukaan tiimiin:

we are hiring.jpg

 

Saatat pitää myös näistä:

Rekry

Tapio Haaja siirtyy MTV:ltä Videolle päävideostrategin ja kehitysjohtajan tehtävään

Hyvin menee mutta menkööt. Videolle harppoo eteenpäin isoin askelin, kun tiimin tuorein vahvistus Tapio Haaja nostaa dat...

Rekry

Videolle kasvaa - tuottaja Ilmari Lehtonen remmiin

Videolle-tiimin vuosi on ollut vauhdikas ja kovan kasvun siivittämä. Asiakastyön ja tuotannon koordinointia tehostamaan ...

Rekry

Teimme rekryvideon. Miten kävi?

Videosisältö rekrytointimarkkinoinnissa on Suomessa merkittävästi alihyödynnetty mahdollisuus. Miksi videosisältöjä kann...