Videolle – Videotuotannon ja videomarkkinoinnin blogi

close

Asiantuntijakirjoituksia sähköpostiin? Tilaa tästä!

Suositut tekstit

Tärkein videotrendi vuodelle 2019: Viesti arvoista
Toimistostudion perusteet - osa 1
Inbound-markkinoinnilla tuloksia: B2B-ostoprosessissa valta on siirtynyt ostajalle
Live stream - miksi ja miten?
Teimme rekryvideon. Miten kävi?
Kirjoittanut Henri Johansson
21 joulukuuta, 2017

Videolle-tiimin vuosi on ollut vauhdikas ja kovan kasvun siivittämä. Asiakastyön ja tuotannon koordinointia tehostamaan on palkattu tuottaja Ilmari Lehtonen, joka aloitti talossa joulukuun puolenvälin tienoilla. Hän tulee työskentelemään myynnin ja asiakaskokemuksen parissa ja avustamaan tuotantojen läpiviennissä. Ensimmäiset viikot ovat taittuneet asiakaspalavereissa, tarjousten teossa ja sisällöntuotannossa sekä sparraillessa ideoita muun porukan kanssa.

”Täällä erityisesti kiehtoo kasvuyrityskulttuuri ja hyvä tekemisen meininki, joka poikkeaa perinteisestä tuotantoyhtiö- ja mainostoimistomaailmasta. Toimistolla on kaverillinen yhteishenki. Pieni jännitys uudessa työpaikassa kuuluu aina asiaan, mutta se lieveni pian kun kollegat ottivat hyvin vastaan. Loppuvuosi on myös hyvä ajankohta aloittaa työt, sillä niitä oikeasti riittää - sopivasta kiireestä huolimatta tai ehkä juuri sen vuoksi orientoituminen on sujunut hyvin.”

Immpu_blogikuva.jpgIlmarin tavoitat mailitse ilmari@videolle.fi. 

 

Viimeiset kaksi ja puoli vuotta Ilmarilla on vierähtänyt Red Bullin remmissä Student Brand Manager -tittelillä. Työnkuvaan sisältyi kohdennettua markkinointia, brändilähettiläänä toimimista sekä kulttuuritapahtumissa tuotannollisissa tehtävissä operointia.

Ympäristötaloustieteiden kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen tuotantoala alkoi kiehtoa miestä tosissaan ja nyt taskussa on viittä vaille valmis audiovisuaalisen tuotannon perustutkinto. Vapaa-ajallaan Ilmari soittaa banjoa Los Multres -yhtyeessään ja pyörittää kesäisin omaa majatalobisnestä sup-lautavuokraamoineen Naantalissa.

”Tuotantohommissa sekä käsikirjoittamisen parissa on kova into päästä harjaantumaan vielä lisää ja toimiala kiehtoo itsessään, mutta myös myynnillinen osaaminen ja customer success -taidot ovat sellaisia, joita tulen tässä roolissa hiomaan paljon. Videolle tarjoaa siihen hyvät lähtökohdat, sillä yritys näkyy, kuuluu ja tekee aktiivista asiakashankintaa.”

P.S. Jos et vielä ole uutiskirjelistallamme, liity mukaan allaolevasta linkistä! Lähetämme sinulle viikottain videomarkkinointiaiheista sisältöä, mutta emme spämmiä.

Liity uutiskirjelistalle

Saatat pitää myös näistä:

rekrytointi rekrytointivideo

Teimme rekryvideon. Miten kävi?

Videosisältö rekrytointimarkkinoinnissa on Suomessa merkittävästi alihyödynnetty mahdollisuus. Miksi videosisältöjä kann...

rekrytointi videotoimisto videotuotanto rekry

Lisää kierroksia koneisiin: Luovan tuotannon moniottelija Aleksi Rytkönen Videolle Productionsin riveihin

Liikkuvan kuvan vallatessa markkinoinnin ja viestinnän digipelikenttiä, kasvavat myös tuotantomäärät. Kovassa kasvussa o...

rekrytointi videonero rekry

Behind the Scenes - Keitä ovat Videonerot?

Jos meidät Videonerot laittaisi bokseihin All That We Share -mainoksen tavalla (katso video alta), me olisimme jokainen ...