Rekry: Etsimme modernin markkinoinnin ammattilaista!

Kirjoittanut: Tuomas Vuori 12.9.2017 15:25 markkinointi, rekry

Videolle-tiimissä puhaltavat taas uudet tuulet, kun yrityksen markkinointia ja brändiä rakentamassa ollut Videonero Jenna Perus siirtyy Kööpenhaminaan johtamaan palkitun matkanhakusivusto Momondon Suomen markkinointia. Jenna tulee jatkamaan Videolle-tiimin advisorina ja valmentamaan seuraajaansa, jota nyt etsimme.

Haemme modernin markkinoinnin ammattilaista, joka haluaa kehittää ja kasvattaa videotoimistoa entisestään. Eturivin proaktiivista supertähteä, joka paitsi suunnittelee ja toteuttaa toimialan parasta markkinointiviestintää, luovii sujuvasti sosiaalisessa mediassa verkostojaan rakentaen sekä pitää osana tiimiä huolta maailmanluokan asiakaskokemuksen toteutumisesta. Tukea on paljon ja vaikka rooliin haetaan jo kokemusta omaavaa henkilöä, niin pääsääntöisesti tekeminen koostuu uuden oppimisesta ja omasta aktiivisuudesta.


Videolle on nousukiidossa oleva 16 hengen videotoimisto, jossa yhdistyy luova suunnittelu ja tehokas tuotanto. Ketterät toimintatavat ovat meillä veressä. Tiimimme tuottaa kekseliäitä konsepteja ja suunnitelmia asiakkaidemme tarpeisiin perustuen sekä toteuttaa niitä tinkimättömän tuotantotiimimme kautta liikkuvaksi kuvaksi. Tuomme tarinoita eloon ja teemme tuloksellista, ammattitaitoista videoviestintää Suomen tunnetuimmille brändeille toimialasta riippumatta. Vuoden 2017 liikevaihtoarviomme on 1,4 miljoonan euron tienoilla.

Sinun mahdollisuutesi olla mukana kirjoittamassa toimialan kovinta käsikirjoitusta saattaa olla tässä ja nyt.

Jos sinä olet meidän seuraava markkinointiviestinnän lipunkantajamme, asiakaskokemuksen kehittäjämme sekä aloitteellinen tiimipelaaja, joka ei tyydy 90-prosenttiseen suoritukseen, siirry täyttämään hakemus täällä.

rekry.jpg

 

Tuomas Vuori

Tuomas Vuori

Tuomas on Videolle Productionsin perustaja ja toimitusjohtaja.