Videolle – Videotuotannon ja videomarkkinoinnin blogi

close
Kirjoittanut Henri Johansson
15 syyskuuta, 2017

Liikkuvan kuvan vallatessa markkinoinnin ja viestinnän digipelikenttiä, kasvavat myös tuotantomäärät. Kovassa kasvussa oleva Videolle reagoi tilanteeseen palkkaamalla riveihinsä lisää osaamista. Tiimiä vahvistaa kokenut ohjaaja-copywriter Aleksi Rytkönen, joka liittyi joukkueeseen elokuussa. Aleksi on talossa tuottajan tittelillä ja tuo yritykseen vankkaa osaamistaan itse tuotantoprosesseihin sekä niiden ulkopuolelle. Videolle kiehtoi miestä työnantajana useammastakin syystä.

Rytkonen-2.jpg

”Huomasin, että tässä on yritys, joka häivyttää perinteisen tuotantoyhtiön ja suunnittelutoimiston rajoja ylpeästi ja avoimesti. Panoksia ja intoa riittää sisällön toteutuksen lisäksi myös suunnitteluun. Ja sen annetaan myös näkyä ja kuulua. Ajattelin heti, että tämän katon alla tapahtuu todella paljon itseäni kiinnostavia asioita, koska osaaminen on niin kokonaisvaltaista.

Olen ollut alalla pitkään, joten olen kokenut digimarkkinoinnin vallankumouksen ja sen vaikutuksen moniin mainosfilmeihin — sekä niiden sisältöön että tuotantoprosessiin. Mitä lähempää kehitystä katselee, sitä mielenkiintoisempi se on. Yksi iso tekijä oli myös firman nuorekkuus, kunnon draivi ja uusi näkökulma omaankin tekemiseen”.

Aleksin tausta on monenkirjava. Yhdistävänä tekijänä hänen 15-vuotisella urallaan on TV-spottituotantojen parissa toimiminen; kamera-assistentin ura vaihtui ohjaamiseen, josta uteliaisuus vei seuraavaksi copywriteriksi. Lisäksi hän on toiminut myös kuvaajana lukuisissa tuotannoissa. Videolle Productionsilla Aleksi on talon tapaan ajettu vauhdilla yrityksen toimintaan sisään.

”Saman tien sai hypätä syvään päähän eli tuottamaan kolmea eri tuotantoa ilman sen suurempia seremonioita. Ohjaus- ja kuvaustaidotkin menivät heti käyttöön. Kunnon alkurysäys on auttanut pääsemään nopeasti uusiin toimintatapoihin ja ajatusmaailmaan kiinni. Jotkut asiat vaativat toki totuttelua, mutta perinteisen jäykän hierarkian puute sopii minulle.

Tykkään vaihtaa hattuja, oppia jatkuvasti uutta ja rakentaa sen osaamisen päälle, jota minulle on karttunut. Myös firman yhteishenki ja joukkuefiilis sytyttää todella hyvin. On mahtavaa että hyvät tyypit ja osaavat tekijät ovat samassa paketissa, in-house.”

Aleksi Rytkönen näkee, että Videolle Productionsin kaltaisille toimijoille on vahva kysyntä markkinoilla, kunhan tehdään oikeita asioita. 

”Videolle on mielestäni vahvasti ajan ytimessä ja pystymme vastaamaan alalla vallitseviin korkeisiin odotuksiin. Ketteryydestä ja tehokkuudesta puhutaan paljon, mutta täällä niitä pystytään ja halutaan toteuttaa laadusta tinkimättä - laittamalla hyvä paketti kasaan jo alkusuunnittelusta lähtien.”

 

P.S. Etsimme myös modernin markkinoinnin ammattilaista - tsekkaa alta video, ja lue lisää tehtävästä TÄÄLTÄ.

 

Saatat pitää myös näistä:

rekrytointi videonero

Videolle kasvaa - tuottaja Ilmari Lehtonen remmiin

Videolle-tiimin vuosi on ollut vauhdikas ja kovan kasvun siivittämä. Asiakastyön ja tuotannon koordinointia tehostamaan ...

rekrytointi rekrytointivideo

Teimme rekryvideon. Miten kävi?

Videosisältö rekrytointimarkkinoinnissa on Suomessa merkittävästi alihyödynnetty mahdollisuus. Miksi videosisältöjä kann...

rekrytointi rekry videonero

Behind the Scenes - Keitä ovat Videonerot?

Jos meidät Videonerot laittaisi bokseihin All That We Share -mainoksen tavalla (katso video alta), me olisimme jokainen ...